top of page
Search

No perdis el tren del KIT DIGITAL!

TECNIDA_KITDIGITAL

Si encara dubtes de si val la pena pujar-te al tren del KIT DIGITAL, des de TECNIDA et volem dir que SÍ. Moltes empreses com tu ja s'han beneficiat de les ajudes que concedeix la UE i el Gobierno de España a través del KIT DIGITAL, per a digitalitzar les seves empreses.


Amb TECNIDA i gràcies al BONO DIGITAL han aconseguit millorar la seguretat de la seva xarxa d'internet instal.lant una solució de ciberseguretat. O han pogut passar-se de la telefonia analògica a la telefonia IP implementant un servei de "Comunicaciones Seguras". D'altres que aposten pel teletreball dels seus empleats, ho han aconseguit també gracies a la tecnologia digital que els ho permet ara, un cop implantada la opció escollida.



Estem segurs que una oportunitat com aquesta no la pots deixar escapar i per això volem informar-te de totes les novetats que trobaràs a l'ampliació d'ajudes que ofereixen, perquè no es quedi cap empresa sense KIT DIGITAL.


Per fi, les empreses de 50 a 250 treballadors tindran el seus propis segments i podran aconseguir entre 25.000 € i 29.000 €.


També hi ha una ajuda extra pels autònoms i les petites empreses! Han passat de 2.000 € a 3.000 € i amb caràcter retroactiu pots beneficiar-te d'aquests 1.000 € extra, si ja vas demanar el teu BONO. Amb una condició, per instal.lar-te un PC nou.


A més t'ho volem posar fàcil, TECNIDA és AgentDigitalitzador, i per això, ens encarreguem per tu de tramitar des de 0 el teu BONO DIGITAL, perquè no perdis el tren del KIT DIGITAL.


Amb TECNIDA pots tenir ja el teu BONO DIGITAL


Si ja ho vas intentar fa uns mesos i no vas poder accedir a l'ajuda, ara es el teu moment perquè els segments s'han ampliat.


Dins de quin segment es troba la teva empresa? Comprova-ho a continuació:


Segment I:

Empreses de 10 a 49 treballadors

Fins a 12.000 €


Segment II:

Empreses o microempreses de 3 i menys de 10 treballadors

Fins a 6.000 €


Segment III:*

Empreses o microempreses de 0 i menys de 3 treballadors

Fins a 3.000 €

*Les sol.licituts rebudes a partir del 14/06/24 rebran l'ajuda de 3.000 €, sense perjudici de que les sol.licituts anteriors puguin obtenir l'ampliació de 1.000 €


Segment IV: **

Mitjanes empreses entre 50 i 100 treballadors o amb menys de 50 treballadors però que tinguin consideració de mitjana empresa al tenir un volum de negocis anual i balanç general anual de 10M€

Fins a 25.000€


Segment V: **

Mitjanes empreses entre 100 i menys de 250 treballadors

Fins a 29.000 €

**Vigents a partir del 3er trimestre de 2024


Contacta amb TECNIDA i no perdis el tren del

KIT DIGITAL




No t'ho pensis més i contacta amb TECNIDA, i t'ajudarem a demanar el teu BONO DIGITAL, mentre tu segueixes fent gran la teva empresa.



I si encara et cal més informació, subscriu-te al nostre butlletí de noticies, i així tenir de primera mà qualsevol noticia sobre el KIT DIGITAL i TECNIDA.


TECNIDA_KIT DIGITAL






Comments


bottom of page